När du besöker Skövde kan detta naturligtvis vara för att se handboll live när IFK Skövde spelar en viktig match om detta är ditt stora intresse. Nu är det dock så att de flesta människor har många flera intressen och har du då samtidigt barn så har du säkert intresse för dem. Något som anordnades för första gången 2015 var Härliga Barn mässan i Skövde, som var avsedd att dra massor av besökare till alla de olika barnaktiviteter, produkter och information som fanns att finna. Hur som helst fungerade detta inte så bra. Redan på den första Härliga Barn mässan svek besökarna.

Detta betyder kanske tyvärr att Härliga Barn mässan i Skövde slog upp portarna för både första och sista gången samma år. Hade det varit fler besökare skulle detta härliga och bra initiativ kunnat blivit en återkommande attraktion för alla barn och även alla de vuxna som vill se en massa roliga saker. Frågan är då om Härliga Barn mässan i Skövde var bra planerad eller om den missade helt i sin marknadsföring? Kanske är det hhärliga barnelt enkelt så att mässor för barn inte alls behövs, eller att det helt enkelt inte finns något intresse från föräldrarna att ta med sina barn på denna attraktion.

Behövs det mässor som Härliga barn i Skövde

När det gäller alla de mässor som anordnas varje år, så verkar det på besökarantalet att dessa verkligen behövs. Hur det då är med barnmässor är det kanske ingen som vet. Dock är det naturligtvis så att alla barn behöver något roligt att hitta på, samtidigt som alla vuxna behöver ha nyheter som rör deras barn. Natuligtvis behövs då mässor som Härliga barn. Frågan kanske istället är om den inte skulle förläggas på en större ort där marknadsföring och spridning kan bli lite bättre än vad den blev i Skövde.